Mammut Bowling Club

Mammut 2, II.ker. Lövőház u.2-6. II. emelet1 345-8300
Mammut Bowling Club pályafoglalás
Dátum:
Időpont:
Időtartam:
Pálya db.szám:
Hány fő/személy?
Vacsoraasztal:
Diák-, nyugdíjas kedvezmény igénybevétele:

Strike Bowling Club

Gold Sz.idő Központ, XI. ker. Budafoki út 111-113.1 206-2754
Strike Bowling Club pályafoglalás - Budafoki út
Dátum:
Időpont:
Időtartam:
Pálya db.szám:
Hány fő/személy?
Vacsoraasztal:
Diák-, nyugdíjas kedvezmény igénybevétele:
Speciális ajánlat a Mammut Bowling Clubban (bowlingozás és svédasztal)Ismerje meg legújabb speciális ajánlatunkat!Rendezze céges partijait /min.10 fő/ a mammut bowling clubban és vegye igénybe kedvező csoportos kedvezményünket, mely három óra bowlingozást és egy svédasztalos vacsorát tartalmaz.A három órán túli ...
  • Szuper árak családoknakKedvezményes óradíjak családoknak a Mammut Bowling Clubban!
  • Ital csomag ajánlatunkCéges rendezvények részére ajánljuk fantasztikus italcsomagjainkat, melyek a kiválasztott csomag értékében (Ft/fő) korlátlan italfogyasztást biztosítanak.
AKCIÓK minden nap!Színes bábu akció20:00 órától! Tarolj ha a színes bábu áll elől és egy kamikaze koktélt nyersz! Rekorder Játék!Döntsd meg az aktuális mai rekordot, és 20%-os bowling utalványt kapsz ajándékba! 100-ról indul mindennap!
  • Sportolva Szórakozhat - Szórakozva Sportolhat Létesítményünk nyolc automata pályával és Qubica kijelző rendszerrel működik.Klubunk barátságos, családias hangulatáról híres! A család együttsportolását egy "gyerekpálya" kialakításával és könnyített "gyerek-golyókkal" kívánjuk biztosítani.
  • Bankettek, bulikBallagási és érettségi bankettek, tanév végi bulik, osztálytalálkozók ideális helyszíne a STRIKE BOWLING CLUB.