Frame: 
Teli állítás, melyre két gurítási lehetöség van, amennyiben az elsö ütés nem tarolás (strike).
Game:
Minimum tíz egymást követö frame, melyhez a 10. és 11. frame eredményétöl függöen maximum két plusz frame kapható.
Strike:
Elsö gurításra tarolás, mind a tíz bábú ütése.
Spare:
Második gurításra tarolás, a fent maradt bábúk ütése.
Split:
Nehezen üthetö állás, mely az elsö gurítás után marad, de az 1-es bábú nem áll. Pl.: 7-es és 10-es bábú, 5-ös és 7-es bábú, 3-as, 6-os és 7-es bábú stb. Ebben az esetben a monitorokon a frame elsö ütésének értéke keretben látható.
Pontozási rendszer:
Ebben a játékban minden ütött fa egy pontot ér viszont, ha strike ütést sikerül elérni, akkor a következo két gurítás értéke halmozottan adódik a strike ütéshez. Spare ütés esetén a következö egy gurítás értéke halmozódik.
MAXIMÁLIS ELÉRHETŐ PONTSZÁM 300 fa
Bowling plusz svédasztal csomagokIsmerje meg speciális ajánlatunkat!Rendezze céges partijait (minimum 10 fő) a Mammut Bowling Clubban és vegye igénybe kedvező csoportos kedvezményünket, mely három óra bowlingozást és a társaságnak felállított svédasztalos vacsorát ...
  • Korlátlan italcsomag ajánlatunkCéges rendezvényekre ajánljuk korlátlan italcsomagjaink valamelyikét, mely minimum 15 főtől vehető igénybe, max. 3 órára, bowlingozás mellé.
NETPINCÉRÉTELEINK HÁZHOZ SZÁLLÍTVA, XI. ÉS I. KERÜLETEKBEN. www.netpincer.hu
  • AKCIÓK minden nap!TRIPLA STRIKE akció!Nyitástól-zárásig: - három, egymást követő STRIKE gurítás ("strike"  =  első gurításra tarolás, mind a 10 bábu ütése) jelezd kollégáinknak és egy kamikaze koktélt nyertél. (18 év alatt alkoholmentes koktél) Rekorder Játék!Döntsd meg az aktuális mai rekordot és 20%-os bowling ...
  • Bankettek, bulikBallagási és érettségi bankettek, tanév végi bulik, osztálytalálkozók ideális helyszíne a STRIKE BOWLING CLUB.
Moonlight Bowling

Moonlight Bowling Party: Minden este 21:30-tól  A hangulat fokozásáról pályáink UV- fény megvilágítása gondoskodik.